Gratis verzenden bij bestellingen > € 100

0
WayPoint Dirk Mertens


Linus Mertens

Zoon van Dirk Mertens, sinds eind 2013 draait hij mee in Waypoint Leuven.

Adrenalinejunkie met een passie voor elektronica, gadgets, licht en geluid.

Van jongsaf gefascineerd door alles wat snel gaat.
Tegenwoordig rijdt hij regelmatig met zijn Yamaha R6 op het circuit van Mettet of Zolder.
Wanneer er langere toertochten gereden worden, zoals de Waypoint Leuven GPS rondrit, is er een aftandse maar nog steeds goed rijdende Suzuki DL-650 Vstrom.
Als dagelijks vervoer wordt er gefietst. Op de koersfiets, die helaas te weinig buiten komt, wordt er gebruik gemaakt van een Garmin Edge.WayPoint Dirk Mertens

Dirk Mertens

Techniek, dat is de rode draad door het leven van Dirk. Hij is er als het ware groot mee geworden, zijn ouders runden immers een bloeiende uurwerk-, juwelen- en optiekzaak. Het pad werd dus min of meer voor hem geëffend.

De laatste jaren combineert hij zijn passie voor al wat met brillen en glazentechnologie te maken heeft met zijn hobby's : fietsen, MTB'en en motorrijden. Met de nieuwe WayPoint zaak is de cirkel rond. Van bril over contactlens tot GPS: als het maar met techniek te maken heeft (meten is weten is zijn eeuwige slogan)!WayPoint  Thierry Parduyns

Thierry Parduyns

Na eerst een tiental jaar heel Europa te hebben doorkruist op de motor, werd Thierry eind 2002 gegrepen door de MTB-microbe.

Hij trekt er regelmatig op uit met z’n MTB en z’n GPS-toestel, zowel in binnen- als buitenland.

Met zijn interesse voor outdoor gps-toestellen, zijn informatica-achtergrond en enkele jaren werkervaring bij het grootste MTB-magazine van de Benelux vormt hij een nuttige aanvulling voor het WayPoint Leuven team.Floris

Floris De Keyser

Floris studeerde orthopedagogie. Na het voltooien van een opleiding verkoopstechnieken heeft Floris zich bij het Waypoint Leuven team gevoegd sinds maart 2011.

Sport is de rode draad in het leven van Floris. Voetbal, MTB en lopen zijn enkele van de sporten die hij dagdagelijks beoefent, meestal gebruik makend van Garmin GPS toestellen. Zowel in theorie als in de praktijk verdiept hij zich graag in deze materie. In de weekends rijdt hij met de motor, een Yamaha R6, klein, snel en krachtig. Dit conform zijn karakter.

  

 
 
 
 
 
 

POINT2 BVBA (WAYPOINT)

Diestsesteenweg 31
B-3010 Kessel-Lo (Leuven)

www.waypointleuven.be

BE-0818 630 114

CONTACT

Tel.: +32 (0)16 26 22 80
Fax: +32 (0)16 26 22 83

Stuur ons een e-mail
 

OPENINGSUREN

Dinsdag tot vrijdag: 10 tot 13u en 14 tot 18u
van 1 april t/m 31 augustus :
elke donderdag, avond-opening tot 20u!

Zaterdag: 10 tot 17u doorlopend

Zondag en maandag gesloten