Gratis verzenden bij bestellingen > € 100

0

Wetgeving over gebruik van DRONES

13/12/2016 (TP) - Drones en de Belgische wetgeving : de laatste tijd hoor je er meer en meer over spreken tijdens nieuwsuitzendingen op TV.

In een poging wat meer duidelijkheid te brengen over wat mag en wat niet mag, hebben we 't één en 't ander op een rijtje gezet.

Lees meer...

Live geocaching op Garmin Oregon 7xx GPS-toestellen

20/10/2016 (TP) - Met onderstaande handleiding proberen we je duidelijk te maken hoe je de Live geocaching functie activeert en gebruikt op je Garmin Oregon 7xx GPS-toestel.

 

Wat heb je nodig ?

- een account op www.geocaching.com - een gratis "basic" account is al voldoende

- een smartphone met internet-toegang / data-abonnement en de mogelijkheid om een lokaal wi-fi netwerk te creëren op die smartphone

- en natuurlijk een Garmin Oregon 700/750/750T GPS-toestel ...

Lees meer...

13e Waypoint Leuven GPS motor-rondrit : een sfeerverslag

08/10/2016 (TP) - Vorig weekend vond onze 13e Waypoint Leuven GPS motor-rondrit plaats.

Kon je er om één of andere reden niet bij zijn ? Wel, speciaal voor jou hebben we het volgende sfeerverslag gemaakt !

Lees meer...

Garmin CN NT EU 2017.20 kaartupdate zonder DEM

08/09/2016 (TP) - Er is sinds vorige nacht een nieuwe kaartupdate voor de Garmin City Navigator NT(U) Europe wegenkaart. We zitten nu aan versie 2017.20.

Na het updaten van het kaartmateriaal blijkt echter dat de DEM-kaartlaag verdwenen is ...

 

Lees meer...

Coyote Mini

Op pad met Yaro ... dankzij Ram Mount

14/01/2016 (TP) - We kregen zonet enkele foto's binnen van Yaro. Hij is verzot op de vrije natuur, maar het is voor hem jammer genoeg niet mogelijk om er op z'n eentje op uit te trekken.

Maar dankzij Ram Mount kan Yaro nu wel op pad ...

 

Lees meer...

Gebruik van zenders bij de jacht

01/10/2012 (TP) en bijgewerkt 15/12/2015 (TP) - Goed nieuws voor al wie gebruik maakt van zenders bij de jacht: sinds begin september 2012 werd er in overleg met het BIPT en de belangenverenigingen voor jagers een nieuwe wetgeving uitgewerkt, waardoor er nu eindelijk een wettelijk kader bestaat betreffende het gebruik van zendontvangers (walkie-talkies dus) bij de jacht.

Die nieuwe wetgeving is er gekomen omdat er heel wat jagers gebruik maakten van walkie-talkies op frequenties die hier in België eigenlijk niet waren vrijgegeven voor de jacht.

Lees meer...

Edge Touring ( Plus )

Edge Touring ( Plus ) software update 2.80

24/11/2015 (FDK) - Er is sinds november een nieuwe interessante software update uit voor de Edge Touring ( plus ) modellen, 2.70 naar 2.80.

Het is nu mogelijk om een koers na te rijden zonder begeleiding en zonder dat deze herberekend wordt. Je bent m.a.w. 100% zeker dat je de route gaat rijden die jij hebt gedownload op het toestel! Voor wie dit interresant is en waarom dit interessant is lees je hier!

 

Lees meer...

Detailkaarten op Garmin Edge 520

18/11/2015 (FDK) - In juli 2015 heeft Garmin de Edge 520 op de markt gebracht. Deze opvolger van de Edge 500 en Edge 510 biedt o.a. verbeterde track/spoor/koers-navigatie.

Jammer genoeg is het toestel echter niet voorzien van gedetailleerd kaartmateriaal : er zit alleen een zéér rudimentaire basiskaart voorgeladen op het toestel, en het is niet mogelijk om extra detailkaarten toe te voegen aan de Edge 520.

Althans, dat is wat Garmin vertelt ...

Lees meer...

Coyote Mini

Coyote Mini: eerste indrukken

07/11/2015 (FDK) - Begin deze week hebben we de eerste exemplaren van de Coyote Mini mogen ontvangen.

Ziehier onze eerste indrukken over de nieuwste telg in de Coyote familie.

Lees meer...

Waypoint Leuven blogt ...

06/11/2015 (TP) - Op onze website vind je allerlei info over producten, promoties en acties, support-tips, nuttige links, informatie over onze winkel en werkplaats ... maar de kleine tussendoor-nieuwtjes en -berichtjes konden we eigenlijk nergens kwijt. Tot nu.

Lees meer...